Annuleren en verplaatsen door klanten
Wat klanten zelf kunnen, en wat jij daarvan merkt.
In elke bevestiging en herinnering staat een persoonlijke link. Daarmee zien klanten hun afspraak, en kunnen ze die zelf verplaatsen of annuleren, zonder in te loggen. Dat scheelt jou telefoontjes.
Zelf bepalen tot wanneer
Onder Instellingen, bij Online boeken, stel je in tot hoeveel uur vooraf dit kan. Laat je het veld leeg, dan is dat 24 uur. Later dan dat krijgt de klant het verzoek om contact met je op te nemen.
Verplaatsen
De klant kiest een dag en ziet dan de vrije tijden bij dezelfde medewerker. Daarbij gelden dezelfde regels als bij boeken, zoals buffers en hoe ver vooruit.
Na het verplaatsen:
- krijgt de klant een bevestiging per e-mail,
- krijgen jij en de medewerker een bericht met de oude en de nieuwe tijd,
- krijgt de klant de herinnering op de nieuwe dag,
- blijft een betaalde aanbetaling gewoon staan.
De behandeling en medewerker wijzigen kan de klant niet. Ook een aanvraag of een afspraak die nog op een aanbetaling wacht, is niet te verplaatsen. Wil je niet dat klanten zelf verplaatsen? Zet het dan uit in de instellingen. Annuleren blijft dan mogelijk.
Annuleren
De tijd komt direct weer vrij. De klant krijgt een bevestiging, en jij en de medewerker krijgen een bericht. Is er een aanbetaling gedaan, dan ziet de klant vooraf dat die niet vanzelf wordt terugbetaald. Zie Aanbetalingen.